Σαβ 29.04 | Gaylaxy Space Party

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το Σάββατο 29 Απριλίου, υπεργαλαξιακά οχήματα θα ίπτανται πάνω από γνωστό κοινωνικό στέκι της πόλης. Ογκώδη στρογγυλά κεφάλια, γουρλωτά μαύρα αμυγδαλωτά μάτια, πολυδάκτυλα χέρια που ενίοτε κατουράνε, γλιτσερή ασημένια σωματική υφή θα υλοποιήσουν την κοσμική έκρηξη της σκοτεινής ύλης.

ΜΗ ΦΡΙΚΑΡΕΙΣ. Η έκρηξη θα σε κάνει να χορεύεις κάτω από την αστερόσκονη, να βολτάρεις καβαλώντας τον αγαπημένο σου κομήτη, να κάνεις κολλητή σου την dolly το προβατάκι, να πείτε τα νέα σας με τον Άρμστρονγκ, να μπορείς να φρεσκαριστείς υπό το φως μιας σουπερνόβα, να περιμένεις στη σειρά για την επίσκεψη των πλανητών μέσω αεροσκάφους. Έλα να απολαύσεις την έλλειψη βαρύτητας και να αφεθείς στη διαστημική lgbtqia+ ατμόσφαιρα.

Στις 23:00 θα ανοίξουν οι πύλες…Άπλετο φως σαν σε ακτίνα ηλίου θα ευθυγραμμιστεί σε συντεταγμένες 30º 22’10”Β 76º38’05”Ν κατά την προσγείωση.

★ DRESSCODE για την προστασία απτην έκρηξη: βελούδινα, ασημενιογκριζωπά, glitterωτά, πούλιες, και λοιπά edgy λαμπερά ρουχαλάκια.★
*Σφηνακια εκπληξη*

EΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜ@;;;
10…
9…
8…
7…
6…
5…
4…
3…
2…
1……

➤Στο Στέκι Μεταναστ(ρι)ών, Ερμού 23, γωνία με Βενιζέλου, σκούρη μπορντώ εξώπορτα,
1ος όροφος