Πεμ 21.12 | All i want to (re)party is U- Xmas edition

 

Μαύρο σκοτάδι και έρεβος στο νεοκλασικό της Ερμού 23. Ένα ξαφνικό blackout αναβοσβήνει τα φώτα, η μουσική σωπαίνει, τα ηχεία να βγάζουν καπνούς, τα ιδρωμένα σώματα να περιμένουν το επόμενο τραγούδι. Ησυχία. Σκοτάδι και αναστάτωση. Έντρομοι οι θεατρίνοι να βλέπουν το χριστουγεννιάτικο κλίμα να φεύγει μέσα από τα χέρια τους. Τι να είχε συμβεί; Σαμποτάζ; Κάποια βρωμοδουλειά των ξωτικών ή μήπως εκτεταμένες εργασίες της ΔΕΗ σε όλο το τετράγωνο..; Οι άτακτοι θεατρίνοι δεν μπορούσαν να το αφήσουν έτσι. Εφτά μέρες μετά, έπιασαν πάλι δουλειά: στα σεικερ, στις γιρλάντες, στις χρυσόσκονες, στα φεισμπουκ ιβέντ- κεφάλι δεν σήκωσαν. Θα σώζαν τα Χριστούγεννα πάση θυσία!

Το ρεύμα μπορεί να πέφτει, αλλά το Χριστουγεννιάτικο μας κέφι ποτέ. Σηκώνουμε τις ασφάλειες, (ξανά)στολίζουμε το αγαπημένο μας Στέκι, και σας (ξανα)προσκαλούμε στο Χριστουγεννιάτικο μας πάρτι που τόσο περιμένατε. Στα decks o DJ της καρδιάς μας με αγαπημένα 90’s /00’s και χριστουγεννιάτικα χιτ.

Ποτάκια Ενίσχυσης
1) Santa Baby ( κοκτέιλ με βότκα, χυμό βύσσινο και ζαχαρωτά)
2) Last Xmas ( οινό& μελό )
3) Naughty Elf ( σφηνάκι- έκπληξη)
Τα έσοδα από τα ποτά ενίσχυσης θα δοθούν στην Θεατρική Ομάδα για να κατασκευάσει σκηνικά και να ραφτεί για τη φετινή παράσταση.