Πέντε σπασμένες κάμερες, το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του Παλαιστίνιου Emad Burnat και του Ισραηλινού Guv Davidi, που καταγράφει την αντίσταση σε ένα παλαιστινιακό χωριό της Δυτικής Όχθης, την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015 στις 19:30 στο Κοινωνικό Κέντρο/Στέκι Μεταναστών (Ερμού 23).


Λεπτομέρειες Event


Πέντε σπασμένες κάμερες, το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του Παλαιστίνιου Emad Burnat και του Ισραηλινού Guv Davidi, που καταγράφει την αντίσταση σε ένα παλαιστινιακό χωριό της Δυτικής Όχθης,  την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015 στις 19:30 στο Κοινωνικό Κέντρο/Στέκι Μεταναστών (Ερμού 23).

1.800.000 και πλέον λόγοι για να οργιστούμε, να τρομάξουμε, να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας, να συν-αγωνιστούμε, να συμπράξουμε, να σπάσουμε τα ταμπού της ισλαμοφοβίας, του κοινωνικού ρατσισμού αλλά και του αντισημιτισμού. Τι σημαίνει ολόκληρη η χώρα σου, οι πόλεις, τα χωριά και τα χωράφια σου να γίνονται αδιάβατη ζώνη, αποκλεισμένη από παντού, ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης όπου ελεύθερο είναι μόνο το μυαλό σου και τα όνειρά σου; Όνειρα για μια άλλη κοινωνία, για έναν άλλο πλανήτη απελευθερωμένο από τα δεσμά του εθνικισμού, του πολέμου, των διαφόρων συμφερόντων.  Για έναν κόσμο χωρίς σύνορα και όρια, ρατσισμό, προσφυγιά και κατατρεγμό!

Μετά την προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει συζήτηση.

unnamed