Τετάρτη 26/2: U.N. και Dead Man’s Hand Live!

Οι U.N. είναι rock μπάντα με αγγλικό στίχο που δημιουργήθηκε στην Θεσσαλονίκη στα τέλη του 2009. Το όνομα της μπάντας αποτελείται από δύο μόνο αρχικά. Το «U» και το «Ν» ορίζουν κάθε τίτλο των δίσκων της μπάντας, οι οποίοι με τη σειρά τους ορίζουν κάθε διαφορετική, χωροχρονικά, εποχή που η μπάντα διανύει. Έτσι το γκρουπ πάντοτε θα ταυτίζεται με τους τίτλους των δίσκων της και όχι το αντίστροφο. Στις αρχές του 2010 κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στο Rodeo Live στην Αθήνα και στη συνέχεια ακολουθούν πολλές εμφανίσεις σε χώρους και σε φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα (Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ της Αθήνας, ΟΑΚΑ 2013, Block 33, Eightball, Rover κ.α.), καθώς και πολλές συνεργασίες με καταξιωμένες μπάντες.

Τον Σεπτέμβριο του 2012 κυκλοφορούν τον πρώτο τους δίσκο (Ulnar Nerve) ο οποίος είναι ένας συνδυασμός από blues, classic και alternative rock σε ένα δυναμικό και groovy πακέτο. Στόχος των U.N. η δημιουργία καλής rock μουσικής και οι ζωντανές εμφανίσεις όπου θα μπορούν να προβάλλουν τη δικιά τους μουσική.

Imad Hassan: φωνή
Denis Φραγκόπουλος: κιθάρα – φωνητικά
Mateusz Starnawski: μπάσο – φωνητικά
Δημήτρης Ράπτης: τύμπανα

Οι Dead Man’s Hand δημιουργήθηκαν στην Θεσσαλονίκη το 2013 από τον Δημήτρη και τον Αρχέλαο. Η μουσική που τους αρέσει να παίζουνε είναι αυθεντικό Rock N’ Roll και σκληρό Blues.

Δημήτρης Δεληβός: ηλεκτρική κιθάρα
Αρχέλαος Βασιλείου: ηλεκτρική κιθάρα/φωνητικά
Γιάννης Πασσάς: μπάσο
Άλκης Βαγγελινός: τύμπανα/κρουστά