Ανοιχτό κάλεσμα θεατρικής ομάδας Στεκιού Μεταναστών

Μετά από μία αναγκαία περίοδο καλλιτεχνικής αγρανάπαυσης, η Θεατρική Ομάδα Στεκιού Μεταναστών επιστρέφει στη δράση. Την Πέμπτη 9 Νοέμβρη, στις 9 το βράδυ, στο Στέκι Μεταναστών, θα έχουμε την πρώτη πρόβα-συνάντηση, για παλιά και νέα μέλη.
Η ομάδα είναι φυσικά ανοιχτή και έτοιμη να δεχθεί με χαρά όσους και όσες -ντόπιους και μετανάστες, ελληνόφωνους και μη- ενδιαφέρονται για το θέατρο και θέλουν να συμμετέχουν. Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη γνώση ή εμπειρία (το αντίθετο μάλιστα θα ήταν προτιμότερο). Το μόνο που χρειάζεται είναι διαθεσιμότητα για δουλειά και συνέπεια. Έτσι, η πρώτη συνάντηση θα είναι ανοιχτή για νέα μέλη – αν κάποιος/α θέλει να συμμετέχει αλλά δεν μπορεί τη συγκεκριμένη ημέρα, ας ενημερώσει για να τον καλέσουμε στην επόμενη συνάντηση.
Στις πρώτες 10 περίπου συναντήσεις, θα ξεκινήσουμε με ασκήσεις και αυτοσχεδιασμούς, ώσπου να οργανώσουμε ως ομάδα έναν κοινό τρόπο δουλειάς. Την εκπαιδευτική ευθύνη του προγράμματος των πρώτων συναντήσεων, θα την αναλάβουν κάποια από τα παλιότερα μέλη.
Θα ξεκινήσουμε κατευθείαν με δράση, οπότε ελάτε με φόρμες και καλτσούλες (υποχρεωτικά!). Και όταν λέμε 9, εννοούμε 9 παρά τέταρτο.
Θεατρική Ομάδα Στεκιού Μεταναστών
ΥΓ. Στην εικόνα βλέπουμε ένα στιγμιότυπο από παλιές δημιουργικές στιγμές της ομάδας 😉