Παρ. 15.06 | Ένα Tουβλάκι για τη Libertatia

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας (κι ενίοτε και το μυστρί μας)!

Το Γενάρη που μας πέρασε και κατά τη διάρκεια του εθνικιστικού συλαλλητηρίου για το μακεδονικό που λάμβανε χώρα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ομάδες φασιστών βρήκαν την κάλυψη για να αποπειραθούν επιθέσεις στην αντιεθνικιστική συγκέντρωση και σε κοινωνικούς χώρους. Αφού απέτυχαν να εισβάλουν στον ΕΚΧ Σχολείο, επιτέθηκαν αργότερα στην κατάληψη Libertatia, την οποία και έκαψαν σε μια κίνηση που στόχευε συνολικά το ανταγωνιστικό, αντιφασιστικό κίνημα της πόλης.
Η συνέλευση της Libertatia έχει καλέσει έκτοτε την καμπάνια Rebuild libertatia για την ανοικοδομηση της κατάληψης για λόγους συμβολικούς, αλλά και πολιτικής ουσίας.
Ως Στέκι Μεταναστ(ρι)ών αποφασίσαμε να στηρίξουμε το project έμπρακτα, με ένα τουβλάκι ανάμεσα στα άλλα, για να μπορεί να στεγαστεί ξανά σε γερά θεμέλια ο αντιφασιστικός πυρήνας στην περιοχή εκεί της Στρατού.
Την Παρασκευή, λοιπόν, 15 Ιούνη, με τη βοήθεια των φίλων μας MC Sensee, Northical, JungleBunny, MasouD & Orphanatic που θα αναλάβουν να τροφοδοτούν το ηχοσύστημα, θα βρεθούμε στον πεζόδρομο της Σπανδωνή, κάτω από το Στέκι.
Από τη μεριά μας θα φροντίσουμε για καλοκαιρινά κοκτειλάκια, δροσερά μπυράκια και vegan τσίμπημα για τη λιγούρα.